Tussen alle tablets door,brengt Hercules nog eens een netbook uit. De eCafé Slim HD blijkt nog eens zo'n lichte en dunne laptop te zijn

Tussen alle tablets door, zouden we al bijna vergeten dat we twee jaar terug al onze hoop nog vestigden op de netbook. De eCafé Slim HD blijkt nog eens zo’n lichte en dunne laptop te zijn. Met zijn 10-inch LED-schermpje past hij makkelijk in een tas, en het EX HD-model beweert dertien uur mee te gaan zonder een pitstop bij het stopcontact. Door zijn aparte uitzicht lijkt tikken me niet geweldig comfortabel, maar misschien lukt het met smalle handjes wel.

Ondanks zijn kleine schermpje wil de eCafé een multimedia-pc zijn. Hij is uitgerust met een HDMI-ingang en multimedia-knoppen, en speelt vloeiend HD-video’s af. Als besturingssysteem krijg je een aangepaste versie van Linux en het Flash-geheugen zorgt ervoor dat je netbook snel en schokbestendig je data opslaat. De eCafé komt uit in twee smaakjes. De eCafé Slim HD heb je voor € 199,99, de eCafé EX HD voor € 249,99.