De iPhone 4 heeft zijn eerste verkoopdag vlot doorstaan. Vanaf volgende week belooft Mobistar nieuwe toestellen.Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


De iPhone 4 heeft zijn eerste verkoopdag vlot doorstaan. Vanaf volgende week belooft Mobistar nieuwe toestellen.

Het toestel wordt vanaf vandaag in België verkocht, al waarschuwt verdeler Mobistar wel dat het om een beperkte voorraad gaat. Wie had gereserveerd kon in tien winkels vanaf 7 uur het toestel afhalen. Vanaf 10 uur konden ook niet-Mobistarklanten het toestel kopen.

Of de iPhone 4 in heel België is uitverkocht kan Mobistar niet bevestigen, maar gezien de beperkte voorraad van het toestel is die kans zeer groot. Over het exacte aantal verkochte toestellen doet het bedrijf geen uitspraak.

iPhone 3GS 8 GB
Samen met de iPhone 4 is vandaag ook een 8 GB-versie van de iPhone 3GS te koop. Daarvoor was de vraag iets kleiner. “De mensen kwamen duidelijk voor de iPhone 4”, zegt Mobistarwoordvoerster Patti Verdoodt.

Over het algemeen is de operator heel tevreden over de eerste verkoopdag. Alles is vlot verlopen, alleen duurde het in de winkels iets langer omdat elke klant ook een microsimkaart moest krijgen.

Beperkte voorraad
Mobistar waarschuwde op voorhand dat er maar een beperkt aantal toestellen beschikbaar waren, al wordt niet expliciet meegedeeld hoeveel dat er precies zijn.

Wel schrijft blogger en ontwikkelaar Renzo Verleysen dat het Mobistar Center van Aalst maar tien toestellen op voorraad had vandaag. Een andere winkel in de buurt kreeg er maar twee.

Die cijfers worden grotendeels bevestigd door een anonieme bron van onze redactie. Die liet ons weten dat de belangrijkste verkooppunten vijftien stuks kregen, kleinere verkooppunten moesten het met minder doen.

Nieuwe levering
Wie een iPhone 4 wil maar er geen meer kan vinden, hoeft niet te lang te wachten. Mobistar verwacht dat er vanaf volgende week al nieuwe bestellingen toekomen. In de loop van de volgende weken zal het toestel dus gewoon beschikbaar zijn.

External links

Mobistar