Vanaf 30 juli is de iPhone 4 ook in België te koop. Dat maakte Apple bekend tijdens de persconferentie over de antenneproblemen van het toestel. Prijzen zijn nog niet bekend.Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Vanaf 30 juli is de iPhone 4 ook in België te koop. Dat maakte Apple bekend tijdens de persconferentie over de antenneproblemen van het toestel. Prijzen zijn nog niet bekend.

Steve Jobs toonde tijdens de persbijeenkomst een lijstje met 17 nieuwe landen waar de iPhone 4 verkrijgbaar zal zijn vanaf 30 juli. Naast België komt de smartphone uit in Australië, Canada, Denemarken, Finland, Hongkong, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Singapore, Spanje, Zweden en Zwitserland.

Ook de witte iPhone 4, die door problemen bij de fabrikant achterstand had opgelopen, wordt vanaf die datum te koop aangeboden “in beperkte hoeveelheden”.

In België wordt de iPhone 4 exclusief verdeeld door Mobistar. Officiële prijzen van het toestel zijn nog niet gekend, al geven goede bronnen aan dat de iPhone 4 in ons land 629 euro (16 GB) of 739 euro (32 GB) zal kosten.