Moet je vaak de baan op maar ben je het beu om je halve maandloon aan snelheidsboetes uit te geven? De radarverklikker Wikango One Millenium biedt voor de eenmalige aankoopsom van 299,95 euro levenslang realtime radarupdates aan, zonder extra abonnementskosten.

AlerteGPS, de grootste Europese producent van radarmelders introduceert de Wikango One Millenium. Het apparaat heeft een schermpje van 1,8 inch en een intuïtieve grafische interface.

1 miljoen gebruikers
De Wikango houdt je niet alleen op de hoogte waar er geflitst wordt. Je kan ook zelf andere eigenaars verwittigen als er een ongeval plaatsvindt of er een vallende ster wordt gesignaleerd. En dat in 12 Europese landen waar bijna 1 miljoen gebruikers rondrijden.

Handig is ook dat er geen computer nodig is om het apparaat te activeren of om data over te zetten. Telkens je het apparaat inschakelt krijg je via de ingebouwde GPRS-verbinding de laatste updates.

Wie reeds in het bezit is van een Wikango One kan ook profiteren van het levenslange Millenium-aanbod. De Wikango One Millenium kost 299,95 euro. Meer informatie is te vinden op de site van AlerteGPS.