Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


[download_file]Aangezien er talloze bestandsformaten bestaan, zijn er eveneens een hoop tooltjes om je bestanden naar een ander formaat te converteren. File Blender bundelt al deze tooltjes in een compact pakket en voegt hier nog enkele functies aan toe.

Wanneer je de applicatie start, kan je standaard bestanden encrypteren en decrypteren door een bestand naar het geopende venster te slepen. Kies een wachtwoord, druk op OK en het bestand zal worden geëncrypteerd. Sleep het document terug naar File Blender, geef het wachtwoord op en de file zal weer worden gedecrypteerd.

Mediabestanden, zoals afbeeldingen en video’s, kan je converteren naar een ander formaat. Sleep hiervoor het bestand naar File Blender, klik op Convert en kies het juiste formaat uit de lijst. File Blender zal automatisch de map out aanmaken op de locatie waar het originele bestand werd opgeladen. In deze map kan je het geconverteerde bestand terugvinden. Afbeeldingen kan je bovendien roteren en van grootte veranderen door op, Rotate Left, Rotate Right, of Resize te klikken.