Digitale kerstkaarten

Digitale kerstkaarten zijn een populaire manier om vrienden en familie te laten weten dat je aan hen denkt tijdens de feestdagen. Ze zijn gemakkelijk te versturen via e-mail of sociale media en kunnen een leuke en creatieve manier zijn om je boodschap over te brengen. We sommen de 4 leukste op.

De vier leukste digitale kerstkaarten

  1. ElfYourself
  2. JibJab
  3. Canva
  4. original-cards

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen mening over wat een leuke kerstkaart is. Daarom sommen we enkele verschillende digitale kerstkaarten op waar jij ook vast wat aan hebt.

1. ElfYourself

Met deze grappige digitale kerstkaart tover je jezelf samen met maximum 4 andere personen om tot dansende elven. Het moet niet altijd serieus zijn, toch? Dit jaar zijn er nog meer kerstkaarten toegevoegd die gebruik maken van AI (artificiële intelligentie) om jezelf om te bouwen tot dansende elf. Je kan het zelf helemaal gratis uitproberen op elfyourself.com.

2. JibJab

JibJab valt ongeveer in dezelfde categorie als ElfYourself. Met JibJab kun je grappige of feestelijke kaartjes maken. Upload een foto en verander jezelf in een feestelijk figuur. Er zijn veel verschillende soorten kerstkaarten, maar let wel op want sommige kaarten zijn namelijk betalend en het is niet altijd duidelijk welke gratis zijn en welke niet. Probeer het zelf eens uit op jibjab.com.

3. Canva

Met Canva heb je de keuze uit wel honderden kerstkaarten. Deze kan je bovendien ook helemaal aanpassen zoals je zelf wilt. Er zijn ook betalende sjablonen met net wat meer mogelijkheden, maar de gratis sjablonen zijn voor de meesten meer dan voldoende. Probeer alle gratis sjablonen op canva.com.

4. Original-Cards

Met deze tool is het enorm simpel om via mail een digitale kerstkaart te versturen. Kies simpelweg een ontwerp, vul je e-mailadres en dat van de ontvanger in, kies eventueel muziek en je bent klaar om te verzenden. De website lijkt misschien wat ouderwets, maar het werkt wel! Probeer deze tool via original-cards.com.

Traditionele kerstkaarten

Zijn digitale kerstkaarten niet echt jouw ding? Dan kan je natuurlijk ook altijd kiezen voor traditionele kerstkaarten.