Externe Harde schijf

Een harde schijf of SSD formatteren in Windows 10

Heeft je harde schijf of SSD een grondige schoonmaakbeurt nodig? Tijd om te formatteren!

Workshop: Een screenshot maken en bewerken in Windows 10

Een screenshot maken met je Windows 10 computer is zeer eenvoudig. Wist je echter dat er ook een uitgebreidere manier is?
Windows Thema

Tech Tip: Zo personaliseer je Windows 10

Van je bureaublad achtergrond tot individuele kleuren en thema's: Windows 10 is gemaakt om door de gebruiker aangepast te worden.
Robotmaaier

De 7 beste robotmaaiers: laat het gras maar groeien

Heb jij nog geen robotmaaier maar kijk je rond voor deze zomer? Wij stellen je 7 alternatieven voor om je keuze te vereenvoudigen.
Toetsenbord Qwerty Azerty

Zet je toetsenbord van Qwerty naar Azerty met deze sneltoets

Met een eenvoudige toetsencombinatie kan je in Windows van azerty naar qwerty en weer terug schakelen. Zo voorkom je dat.

Workshop: FancyZones voor Windows 10

Werk je op een grote monitor en lig je in de knoop met de schermindeling van de programma’s die je graag naast elkaar gebruikt? Of had je de werkruimte graag wat efficiënter benut? Dan is de gratis PowerToys-uitbreiding voor Windows 10 je vriend.

6 meest sportieve activity trackers van 2021: get up, stand up

“Je moet meer bewegen!” Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Mis je ook de motivatie of wil je meer grip krijgen op je prestaties? Dan is een activity tracker de uitkomst!

Workshop: eigen lijsten maken in Microsoft Excel

Microsoft Excel zit vol handige functies. Zo kun je bijvoorbeeld de dagen van de week, maanden en andere cijfermatige rijen laten aanvullen door ze naar beneden te ‘trekken’. Hoe handig kan het zijn als je daar jouw eigen lijsten aan kunt toevoegen?

Wees inbrekers te slim af met deze slimme alarmsystemen

Je hebt maar weinig aan een alarmsysteem wanneer je vanop afstand je thuisfront niet nauw gelet in de gaten kan houden. Met een slim alarmsysteem houd je overal een oogje in het zeil.