Android ontwikkelaars

Ontwikkelaarsopties activeren op Android

Android is al een ontzettend veelzijdig besturingssysteem, maar je kan nog veel meer uit je smartphone-ervaring halen. In deze workshop lees je hoe je de ontwikkelaarsopties activeert in Android en toegang krijgt tot tal van nieuwe mogelijkheden.
Word documenten samenvoegen

Word-documenten samenvoegen

Heb je meerdere Word-documenten die je wil samenvoegen? Je kan alle tekst kopiëren en plakken, maar er is ook een betere, snellere manier.
Chrome OS Launcher

4 manieren om professioneel aan de slag te gaan met je Chromebook

De lichte Chromebooks klinken misschien niet zo stoer als een MacBook Pro, maar vergis je niet. Ze hebben meer in huis dan je zou denken. En met deze vier technieken haal je nog meer uit deze veelzijdige laptops.
Wat is een browser

Wat is een (web)browser?

Wat is een Browser? - Een browser is een applicatie waarmee je pagina's op het internet kunt bekijken. De bekendste hiervan is Google Chrome
Snelkoppeling maken

Een snelkoppeling maken doe je zo

Wil je een snelkoppeling van een bepaalde map op je bureaublad? Dat is in een handomdraai gebeurd.
Snelheid van je muis

Zo pas je de snelheid van je muis aan in Windows 10 en Windows...

Het lijkt misschien banaal, maar de muissnelheid is cruciaal voor je ervaring in Windows. Zeker wanneer je al eens wisselt tussen de trackpad van je laptop of de voorgeprogrammeerde instellingen van een (gaming)muis, kan de ervaring wel eens zoekraken. Zo bepaal je zelf het tempo van de cursor.
Internetwetgeving het internet gaat veranderen

Internetwetgeving: het internet gaat veranderen

Beter toezicht op het internet, regels voor de grootste onlineplatformen en meer verantwoordelijkheden voor aanbieders van digitale diensten richting hun gebruikers.
Google Assistant

Zo maak je Google Assistant kindvriendelijk

Het is perfect mogelijk om je slimme speaker en Google Assistant een stuk kindvriendelijker te maken. We begeleiden je in 4 stappen.
Clickx 406

Clickx 406 ligt nu in de rekken

Je hebt vast al eens een drone door de lucht zien snorren en bij jezelf gedacht: hé, dat ziet er eigenlijk wel leuk uit....