Deze sportpakketten bieden Belgische telecomproviders

Wil jij geen seconde meer missen van je favoriete sporthelden? Breid je telecomabonnement dan uit met een sportpakketten. Dit is een overzicht.

De beste sportapps in 2021

De zomer is er, dus het wordt tijd om al die sportieve voornemens waar te maken. Wij helpen je alvast een handje. Dit zijn de beste sportapps.
linkedin learning

Leer levenslang bij met LinkedIn Learning

“Iedereen die stopt met bijleren is oud, ongeacht of die persoon nu twintig of tachtig jaar is,” zei Henry Ford. Zet zijn wijze woorden om in daden en blijf bijleren met LinkedIn Learning.
Todoist

Todoist: Zo beheer je je takenlijst

Weinig is beschamender en frustrerender dan wanneer je beseft dat je een bepaalde taak volledig vergeten bent. Met enkele praktische tips en de juiste tool is het overzichtelijk houden van al je taken echter kinderspel.
yubikey

Aan de slag met YubiKey

Ben jij een echte privacybewuste gebruiker en heb je net een YubiKey gekocht om je privacy naar een hoger niveau te tillen? Zo ga...
Mac wachtwoord

Zo wijzig je het wachtwoord van je Mac(Book)

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: gebruik geen makkelijke wachtwoorden en wissel eens in de zoveel tijd van wachtwoord. Wij leggen je uit hoe je op jouw Mac of MacBook makkelijk en snel je wachtwoord wijzigt.
Koopgids 3D-printers

6 beste 3D-printers in 2021: hoe kies je?

Om je op weg te helpen hebben wij een lijst met geschikte 3D-printers voor beginners opgesteld.
blockchain

Dit is hoe de blockchaintechniek werkt

Wanneer je meer wilt weten over cryptomunten zoals bitcoin, kom je ongetwijfeld het woord blockchain tegen. Maar wat betekent dit precies en hoe werkt...

5 leuke cadeautips voor een housewarming

Op een bepaald moment ben je op die leeftijd waar al je vrienden hun eigen stulpje intrekken. De inspiratie voor een leuk housewarming cadeau...