Microsoft To Do zo werkt het

Microsoft To Do: zo haal je er alles uit

Microsoft To Do is de takenlijst van Windows en geeft je een goed overzicht van alle taken die je nog moet uitvoeren, gaande van een boodschappenlijst tot opstapelende mails.
Windows 11 verfijnen

Windows 11: schakel alle irritante opties uit

Windows 11 biedt veel handige opties, maar er zijn ook veel instellingen die we totaal niet zouden missen. We leggen je uit welke dat zijn en nemen je mee in het proces om deze uit te schakelen of simpelweg te verfijnen.

Zo gebruik je Office helemaal gratis

Microsoft zal het niet graag horen, maar schiet niet op de boodschapper: het is nu eenmaal mogelijk om via een aantal voor de hand liggende ‘omwegen’ gratis gebruik te maken van het Office-pakket.
Wat is https

Wat is HTTPS?

Dankzij HTTPS kan je op een veilige manier op het internet rondzwerven. Hoe beschermt het HTTPS-protocol je privacy en wat is het juist?
Hotspot maken op laptop

Cursus: Hotspot maken op je laptop

Laat je wifi-netwerk je in de steek? Maak dan een mobiele hotspot op je laptop. We leggen uit hoe je dit kan doen in 3 simpele stappen.
Microsoft Windows 10 Windows 11 sluiten laptopdeskel gedrag instellen

Windows 10 & 11: zo bepaal je het gedrag van je laptopdeksel

Welke actie wil je bij het sluiten van je laptopdeksel? In twee heel eenvoudige stappen kan je dat gedrag aanpassen.
Clickx 410

Clickx 410 is nu beschikbaar

Beste lezer, Had je al van deepfakes gehoord? Het is een nieuwe, slimme techniek die digitale gezichten op een akelig realistische manier tot leven brengt....
Windows 11 installeren

Windows 11 installeren: stap voor stap

Ben jij klaar voor de upgrade naar Windows 11? Wij leiden je stap voor stap door de installatie van Windows 11 en geven je tips hoe je deze het beste aanpakt.
Paginanummering Word

Paginanummering in Word

Als je een document maakt in Word, is de kans groot dat je paginanummers wilt invoegen. Gelukkig bestaat er een functie waardoor dit automatisch kan.