ResophNotes 1.2.3

Hangt je scherm ook zo vol met Post-itnotes? Dan heb je vast iets aan een tool als ResophNotes: die houdt je scherm niet alleen papiervrij, met wat hulp van webservice SimpleNote zorgt die er tevens voor dat je notities van overal bereikbaar zijn.

De werking van ResophNotes is erg eenvoudig. Je start de tool op, geeft aan dat je een nieuwe notitie wil invoeren, tikt de tekst in en klaar. Alle notities worden dan chronologisch weergegeven.

[download_file]

Hou je veel notities bij, dan wordt zo’n lijst natuurlijk al snel onoverzichtelijk. Precies daarvoor voorziet ResophNotes in de mogelijkheid om een of meer tags aan je notities te hangen. Via een ingebouwde zoekfunctie haal je de gezochte notities dan zo boven water.

Een overbodige notitie weghalen is niet moeilijker dan die te selecteren en de delete-toets in te drukken. Je kan een notitie trouwens ook makkelijk afdrukken of naar je standaard e-mailclient doorsturen.

ResophNotes werkt bovendien samen met de webservice SimpleNote. Enige voorwaarde is dat je je bij die dienst registreert en dat je bij SimpleNote bent aangemeld. Al je notities worden dan ook online bijgehouden, op de servers van SimpleNote. Zo kan je ze overal inkijken: vanuit je browser, via een tool als ResophNotes of met een bijhorende mobiele app.

ResophNotes laat zich ook in een ‘draagbare’ variant downloaden, om op je usb-stick te zetten en onderweg te gebruiken.

External links

ResophNotes 1.2.3